Norsk miljøteknologi til Latin-Amerika

ALSTOM renser luften i Latin-Amerika. - Norsk eksport av miljøteknologi er i vinden, mener toppsjefen i selskapet.

ALSTOM Norge har i samarbeid med ALSTOM Latin Amerika vunnet kontrakter for levering av to renseanlegg til aluminiumsmelteverk i Brasil og Argentina. Totalt er kontraktene verdt rundt 315 millioner norske kroner. ALSTOM Norge har i samarbeid med ALSTOM Latin Amerika vunnet kontrakter for levering av to renseanlegg til aluminiumsmelteverk i Brasil og Argentina. Totalt er kontraktene verdt rundt 315 millioner norske kroner. - Vi er svært fornøyde med å ha vunnet disse kontraktene. Moderne og effektivt renseutstyr er en avgjørende miljøfaktor i utbyggingen av metallproduksjonen, sier administrerende direktør Svein Ole Strømmen i ALSTOM i Norge i en melding.- Dette er en bekreftelse på vår sterke posisjon internasjonalt og viser at norsk eksport av miljøteknologi er i vinden, fortsetter Strømmen.