Strømme i fusjon med Camillo-datter

Strømme ASA vil fusjonere med et av Camillo Eitzens datterselskaper.

Styrene i Styrene i Strømme ASA og og Camillo Eitzen & Co ASA (CECO) har i dag inngått en intensjonsavtale om å fusjonere Strømme og CECOs datterselskap TESMA Holding AS Strømme som overtakende selskap og TESMA som det overdragende selskap. (CECO) har i dag inngått en intensjonsavtale om å fusjonere Strømme og CECOs datterselskap TESMA Holding AS Strømme som overtakende selskap og TESMA som det overdragende selskap. Det fusjonerte selskapet blir et globalt maritimt servicekonsern med satsning innen ship management, bemanning og agenturvirksomhet samt skipsutstyr, skipshandel og service.Fusjonen er basert på et industrielt rasjonale om strategisk konsolidering innen management, supply og service. Det forventes at fusjonen realiserer kostnads- og inntektssynergier, heter det i en børsmelding.Bytteforholdet i fusjonen er fastsatt til 55 prosent til CECO og 45 prosent til de eksisterende aksjonærer i Strømme.