Tjener 36 kroner per 100-lapp

Kleskjede kan vise til knallresultater og kanonvekst. Resultatmarginen er på 36 prosent!

Ifølge Finansavisen har gjennombruddet for den bohemaktige stilen gitt den danske kleskjeden Noa Noa knallresultater. Ifølge Finansavisen har gjennombruddet for den bohemaktige stilen gitt den danske kleskjeden Noa Noa knallresultater. Noa Noa Norge omsatte for i overkant av 50 millioner i regnskapskapsåret som ble avsluttet i august i år, noe som er en vekst på over 53 prosent fra året før.Resultatet før skatt økte med nesten 87 prosent til 18,1 millioner kroner, noe som gir en resultatmargin på formidable 35,6 prosent.- Det er ikke overraskende for oss at det har gått så bra. Vi ser de samme tendensene på andre markeder også, det går bedre og bedre, sier daglig leder og gründer Harald Holstein til avisen.