Vaske-Bakkes siste investering

Svein Erik Bakke kjøper seg opp i fiskeselskap. Og mer kan det bli.

Svein Erik Bakke har ifølge Trønderavisa gått inn med ytterligere 3,75 millioner kroner i Skei Marinfisk ASA. Eierandelen er dermed oppe i 17 prosent. Svein Erik Bakke har ifølge Trønderavisa gått inn med ytterligere 3,75 millioner kroner i Skei Marinfisk ASA. Eierandelen er dermed oppe i 17 prosent. Avisen skriver at mye tyder på at Bakke vil putte flere millioner inn i selskapet. Skei Marinfisk ASA vil få inn fem til ti millioner kroner igjennom en emisjon før jul.- Vi har for tiden ingen rentebærende lån, men fjoråret ble et dårlig år resultatmessig for oss. Vi tapte 1,3 millioner kroner på rømming av kveite og dårlig torskeyngel og høy innkjøpspris på det som vi satte ut, førte også til tap. Men Svein Erik Bakke har fulgt selskapet i tykt og tynt og blir nok med på denne emisjonen også, sier daglig leder Jan Sandnes.- Vi er mer optimistisk enn noen gang på at vi skal lykkes med oppdrett av torsk, sier Sandnes.