Kjell Inge Røkke mottatt som helt

Kjell Inge Røkke er tilbake til utgangspunktet - ble mottatt som helt på Færøyene.

Næringsliv

Grunnlaget for Kjell Inge Røkkes ble lagt da den smaksløse fiskefarsen surimi ble til av ubrukelig "skitfisk" i Alaska. Ifølge Aftenposten skal han nå gjenta suksessen på Færøyene. Grunnlaget for Kjell Inge Røkkes ble lagt da den smaksløse fiskefarsen surimi ble til av ubrukelig "skitfisk" i Alaska. Ifølge Aftenposten skal han nå gjenta suksessen på Færøyene. Røkke og tråleren "Atlantic Navigator" skapte folkefest i Klaksvik i går. Det ble trafikkaos på det lille stedet som følge av Røkkes besøk. Fiskeren ble mottatt som en helt.- Vi er meget stolte over at "Atlantic Navigator" blir en del av Klaksvik, sa borgermester Steinbjørn Jacobsen i åpningtalen."Atlantic Navigator" får et mannskap på 200, fordelt på to skift. Aker Seafoods regner dessuten med ytterligere inntil 100 arbeidsplasser på land. - Det er det største enkeltstående fiskeriprosjektet på Færøyene noen gang, sier Aker Seafood-direktør Trond Williksen.

Nyheter
Næringsliv