Opp 50 prosent på tre måneder

- Dette er noe av det mest spennende jeg har sett, sier Bjørge Gretland om teknologien til Badger Explorer.

Næringsliv

Bjørge Gretland og Rolf Einar Ahlqvist reiser 40 millioner kroner for at Badger Explorer skal kunne gå på børs neste år. Enskilda Securities markedsfører nå Badger Explorer mot investorer. Bjørge Gretland og Rolf Einar Ahlqvist reiser 40 millioner kroner for at Badger Explorer skal kunne gå på børs neste år. Enskilda Securities markedsfører nå Badger Explorer mot investorer. Ifølge Finansavisen satset Bjørge Gretlands Convexa så sent som i september noen millioner på offshore-eventyret. Prisen var da 125 millioner kroner. Nå er prisen skurdd opp til 185 millioner kroner. Exxon Mobil, Shell og Statoil har i mellomtiden sprøytet inn 20 millioner kroner til utviklingsstøtte.Avisen skriver at Badger Explorer har utviklet en teknologi for oljeleting uten bruk av oljerigg. "Dette er noe av det mest spennende jeg har sett", har Gretland uttalt om teknologien.

Nyheter
Børs