- Rigg nærmer seg toppen

- Jeg tror vi er svært når toppen, sier Peter T. Smedvig om riggmarkedet.

Næringsliv

Peter T. Smedvig med familie solgte Peter T. Smedvig med familie solgte Smedvig-aksjene sine for 4,6 milliarder kroner til amerikanske Noble Corp. Ifølge DN mener Smedvig toppen kan være nær i riggmarkedet. -aksjene sine for 4,6 milliarder kroner til amerikanske Noble Corp. Ifølge DN mener Smedvig toppen kan være nær i riggmarkedet. - Riggmarkedet er på et historisk høyt nivå. Jeg tror vi er svært nær toppen, og dette er en meget god pris. Det er forretningsmessig farlig å forelske seg i en investering. Jeg kan ikke sette meg selv i et glasskap og legge meg inn på Sjøfartsmuseet. Det betyr ikke at at det ikke var følelser knyttet til ansatte og byen, sier Smedvig til avisen.

Nyheter
Næringsliv