Creative er ute med et nytt webcam for deg som benytter Skype. Creative WebCam Instant Skype Edition er sertifisert for bruk med Skype Video, Skypes nyeste tilbud innenfor videotelefoni over Internett.Creative WebCam Instant Skype Edition leveres med et headset med innebygd mikrofon, en bordmikrofon som kan benyttes når flere personer deltar i samtale og nødvendig software. I tillegg følger det med et gavekort som kan ha opp til 30 minutters gratis samtale via SkypeOut™, Skypes ringetilbud fra PC til alminnelig fast- eller mobilnett.Det nye Skype-sertifiserte webcam'et er utstyrt med en avansert CMOS-sensor som kan gjengi video med en oppløsning på 352x288 og 30 bilder i sekundet. Kameraet er utstyrt med en fleksibel fot, slik at kameraet kan plasseres nesten hvor som helst. Veiledende utsalgspris er 349 kroner inkl. moms.