Belships: - Ikke tilfredstillende

Belships tjener mindre enn før grunnet et svakere marked. Resultatet innen handysize er ikke tilfredsstillende, mener selskapet.

Næringsliv

Belships fikk et driftsresultat på 1,1 millioner dollar fjerde kvartal 2005, mot 2,0 millioner dollar i samme periode året før. Resultatet før skatt ble 1,1 mllioner dollar, mot 2,7 millioner dollar i 2004.Driftsinntektene endte på 15,9 millioner dollar, sammenlignet med 18,6 millioner dollar i fjerde kvartal 2004.Markedet for tørrbulkskip svekket seg gjennom fjerde kvartal grunnet betydelige leveranser av nybygg som ikke fullt ut ble oppveiet av veksten i Kina.I og med at Elkem Chartering (EC) fortsatt hadde en del dyre skip på periodecertepartier, ble resultatet innen handysizeoperasjonen ikke tilfredsstillende, heter det i kvartalsrapporten.Her finner du Belships-rapporten.

Nyheter
Børs