Bjørge får Røkke-kontrakt

Bjørge vinner Aker Kværner Verdal-kontrakt.

Næringsliv

Bjørge ASA har gjennom sitt datterselskap Bjørge Norcoat AS vunnet kontrakten på overflatebehandling for Blind Faith- prosjektet til Aker Kværner Verdal, opplyser selskapet i en melding. Bjørge ASA har gjennom sitt datterselskap Bjørge Norcoat AS vunnet kontrakten på overflatebehandling for Blind Faith- prosjektet til Aker Kværner Verdal, opplyser selskapet i en melding. Blind Faith er en halvt nedsenkbar produksjonsplattform som skal installeres i Mexico Gulfen på Mississippi Canyon blokk 650. Aker Kværner Verdal har gjennom utbygger Chevron ansvaret for å bygge semi-skroget til plattformen.Kontrakten har en samlet verdi på rundt 16-18 millioner kroner. Arbeidet starter i april i år og ferdigstilles første kvartal 2007, heter det i meldingen.

Nyheter
Børs