- De er grådige

- De er grådige, men ikke så grådige, sier sjefen for Deep Sea Supply etter at meglerhusene har stukket av med store beløp i honorarer.

Næringsliv

Ifølge DN forvant 7,1 prosent av pengene Deep Sea Supply hentet inn gjennom emisjoner i fjor i honorarer i forbindelse med finansieringen av selskapet. Ifølge DN forvant 7,1 prosent av pengene Deep Sea Supply hentet inn gjennom emisjoner i fjor i honorarer i forbindelse med finansieringen av selskapet. - De er grådige, men ikke så grådige, sier administrerende direktør Odd Brevik i Deep Sea Supply om meglerhusene. Ifølge Brevik nøyde meglerhusene seg med et honorar på fire prosent da 420 millioner kroner ble hentet inn til selskapet.Kostnader i forbindelse med lånefinansering er innnbakt i honorarposten på 32,3 millioner kroner, opplyser Brevik.

Nyheter
Børs