KjøpLogg inn

First mener de ikke bløffet om Frigstad

First Securities nekter å endre noe i investorbrev i forbindelse med Awilco Offshores riggprosjekt og Harald Frigstads rolle i dette.

Publisert 10. feb. 2006 kl. 12.39
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 225 ord

Finansavisen skrev i går at rigg-gründer Harald Frigstad skrøt på seg ansvaret for riggprogrammet til Awilco Offshore, men at han i realiteten bare hadde leid ut en sekretær. Det skal ha falt Anders Wilhelmsen-folkene tungt for brystet at Frigstad skryter av at han har byggeoppfølgingen for Awilco Offshores jack-up-rigger. Finansavisen skrev i går at rigg-gründer Harald Frigstad skrøt på seg ansvaret for riggprogrammet til Awilco Offshore, men at han i realiteten bare hadde leid ut en sekretær. Det skal ha falt Anders Wilhelmsen-folkene tungt for brystet at Frigstad skryter av at han har byggeoppfølgingen for Awilco Offshores jack-up-rigger. - Vi har tatt kontakt med First Securities om dette. De har nå lovet at de vil slette denne teksten fra prospektet, sa administrerende direktør Henrik Fougner i Awilco Offshore.I dag skriver Finansavisen at First Securities nekter å endre noe som helst i investorbrevet som påsto at Frigstad hadde byggeoppfølgingen.- Vi ser ingen grunn til å endre noen ting. Vi har skrevet at Frigstad har byggeoppfølgingen på Awilcos jackup-rigger. Det er riktig, sier corporate-sjef Geir Lie i First Securities. Ifølge avisen påpeker han at meglerhuset aldri har skrevet at Frigstad hadde totalansvaret for byggeoppfølgingen.- I ettertid ser vi at... Vi mener fremdeles at det er dekkende, det vi skrev. Men gitt den støyen som har kommet, kunne vi med fordel ha justert teksten, innrømmer Lie overfor Finansavisen.