Forbannet på Hydro-Reiten

Fungerende LO-leder Roar Flåthen kommer med hard kritikk av Hydrosjef Eivind Reiten.

Næringsliv

Fungerende LO-leder Roar Flåthen sier i et intervju med Aftenposten at Hydrosjef Eivind Reiten gir negative signaler om mulighetene for å satse i Norge. Fungerende LO-leder Roar Flåthen sier i et intervju med Aftenposten at Hydrosjef Eivind Reiten gir negative signaler om mulighetene for å satse i Norge. - Eivind Reiten er mye mer pessimistisk enn mange andre bedriftsledere, som har et langt mer offensivt syn på mulighetene i Norge. Når Reiten uttaler seg, diskrediterer han på mange måter at det er interessant å satse på industri i Norge i fremtiden. Se på Røkke. Han signaliserer at han vil satse i Norge, og har en mye mer offensiv og positiv holdning, sier Flåthen.

Nyheter
Næringsliv