Forbud mot utegående fjærfe

Helsemyndighetene besluttet i dag å innføre forbud mot utegående fjærfe i hele landet.

Næringsliv

Mattilsynet innfører i løpet av dagen forbud mot utegående fjørfe i hele landet, opplyser Mattilsynet. Sannsynligheten for at fugleinfluensa skal bli introdusert med villfugl til Norge, er nå høy. Mattilsynet forsterker overvåking av villfugl. Det er tett samarbeid mellom dyrehelse- og folkehelsemyndighetene, heter det i en melding.Mattilsynet innfører i løpet av dagen forbud mot utegående fjørfe i hele landet, opplyser Mattilsynet. Sannsynligheten for at fugleinfluensa skal bli introdusert med villfugl til Norge, er nå høy. Mattilsynet forsterker overvåking av villfugl. Det er tett samarbeid mellom dyrehelse- og folkehelsemyndighetene, heter det i en melding.

Nyheter
Næringsliv