Forvalter om Frontline

Forvalter sier seg fornøyd med Frontline-inntjeningen. Heller ikke det lave utbytte var skuffende, mener han.

Næringsliv

Forvalter Hans Thrane Nielsen i Storebrand Kapitalforvaltning sier seg godt fornøyd med inntjeningen i Frontline, men understreker overfor DN at det har vært et ekstraordinært kvartal. Så mange som 32 VLCC-er har ligget i kø ved flere havner og streder rundt i verden. Forvalter Hans Thrane Nielsen i Storebrand Kapitalforvaltning sier seg godt fornøyd med inntjeningen i Frontline, men understreker overfor DN at det har vært et ekstraordinært kvartal. Så mange som 32 VLCC-er har ligget i kø ved flere havner og streder rundt i verden. - Det er imponerende med et selskap som tjener 134 millioner dollar i løpet av et kvartal. Men man må huske at utnyttelsesgraden til verdens tankflåte var høy, noe som har gitt gode rater, sier han.At utbyttet ble noe lavere enn ventet på forhånd, skuffer ikke Thrane Nilsen. - Nå er det mer snakk om et normalt utbytte enn den melkingen vi har sett tidligere. Frontline trenger å reinvestere deler av overskuddet, sier han.

Nyheter
Børs