Frontline ser sterkt 2006

2006 kan bli like bra som 2005, tror Frontline-sjefen.

Næringsliv

Administrerende direktør Oscar Spieler i Frontline utttalte på resultatpresentasjonen i dag at man kan oppnå like gode resultater i 2006 som i 2005. Administrerende direktør Oscar Spieler i Frontline utttalte på resultatpresentasjonen i dag at man kan oppnå like gode resultater i 2006 som i 2005. - Det er slettes ikke umulig at vi gjør det like bra i 2006 som i 2005, sa Spieler.- Vi baserer det på IEAs oljeetterspørselsestimater og forventet flåtevekst. Det er slik det ser ut nå, sa toppsjefen til Reuters etter presentasjonen.- Hvis det inntreffer vil de fleste av oss måtte heve estimatene våre...jeg har definitivt lavere estimater enn det, sier analytiker Arne Egil Rønning i Fondsfinans.

Nyheter
Børs