John Fredriksens bulkrederi får storkontrakt

John Fredriksen-rederiet Golden Ocean har inngått avtale med verdens nest største produsent av aluminium.

Næringsliv

Ifølge DN har John Fredriksens tørrlastrederi Golden Ocean inngått en storkontrakt med Alcan, verdens nest største produsent av aluminium. Rederiet skal frakte bauxitt for selskapet. Ifølge DN har John Fredriksens tørrlastrederi Golden Ocean inngått en storkontrakt med Alcan, verdens nest største produsent av aluminium. Rederiet skal frakte bauxitt for selskapet. - Det var kjempegøy at vi fikk til dette, sier Golden Ocean-sjef Herman Billung.Bauxitten skal fraktes på to nye panamax-er. Avtalen sikrer selskapet driftsinntekter på inntil 32 millioner dollar per skip i løpet av fem år.Golden Ocean-aksjen stiger fire prosent til 3,88 kroner.

Nyheter
Børs