- Odim-gjennombrudd

Odim rapporterer om gjennombrudd innen supply.

Næringsliv

Odim har ifølge en børsemelding inngått en gjennombruddskontrakt med Aker Brevik for et ABCS-system for supplyskip. Kontrakten er på 16,5 millioner kroner. I tillegg kommer en opsjon på et tilsvarende system. Odim har ifølge en børsemelding inngått en gjennombruddskontrakt med Aker Brevik for et ABCS-system for supplyskip. Kontrakten er på 16,5 millioner kroner. I tillegg kommer en opsjon på et tilsvarende system. - Dette er et kommersielt gjennombrudd for en Odim-teknologi som tidligere har vært gjennom vellykket testing både på Oseberg- og Troll- feltene samt gjenstand for en fullskala test ved vårt anlegg i Hjørungavåg. Vi tror ABCS vil etablere en ny standard for sikrere dekksoperasjoner, og vi mener teknologien har et betydelig potensial, sier administrerende direktør Jogeir Romestrand i en kommenter.

Nyheter
Børs