KjøpLogg inn

Røkke-selskap investerer 65 mill.

Aker Kværner gjør betydelige investeringer i produksjonsanlegget på Tranby.

Publisert 10. feb. 2006 kl. 12.14
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 137 ord

Aker Kværner vil investere 65 millioner kroner i videreutvikling av sitt moderne produksjonsanlegg på Tranby med målsetningen om å bli verdens mest effektive produksjonsenhet innen ventiltrær for havbunnsproduksjon. Aker Kværner vil investere 65 millioner kroner i videreutvikling av sitt moderne produksjonsanlegg på Tranby med målsetningen om å bli verdens mest effektive produksjonsenhet innen ventiltrær for havbunnsproduksjon. Det nye og strømlinjeformede anlegget vil øke Aker Kværners mulighet til å tilby kundene kortere ledetider, raskere prosjektgjennomføring og nye havbunnspumpeprodukter; og viser selskapets satsning på å vokse innen undervannsteknologi, heter det i en melding fra selskapet.- Denne investeringen posisjonerer oss for fremtidig vekst og vil gi oss ytterligere produksjons- og testfleksibilitet innen et utvalg av produkter og tjenester. Tranby vil bli verdens mest effektive fabrikk for ventiltrær- og havbunnspumper, sier Svenn Ivar Fure, Senior Vice President, Operations, Aker Kværner Subsea.