Røkke-selskap investerer 65 mill.

Aker Kværner gjør betydelige investeringer i produksjonsanlegget på Tranby.

Næringsliv

Aker Kværner vil investere 65 millioner kroner i videreutvikling av sitt moderne produksjonsanlegg på Tranby med målsetningen om å bli verdens mest effektive produksjonsenhet innen ventiltrær for havbunnsproduksjon. Aker Kværner vil investere 65 millioner kroner i videreutvikling av sitt moderne produksjonsanlegg på Tranby med målsetningen om å bli verdens mest effektive produksjonsenhet innen ventiltrær for havbunnsproduksjon. Det nye og strømlinjeformede anlegget vil øke Aker Kværners mulighet til å tilby kundene kortere ledetider, raskere prosjektgjennomføring og nye havbunnspumpeprodukter; og viser selskapets satsning på å vokse innen undervannsteknologi, heter det i en melding fra selskapet.- Denne investeringen posisjonerer oss for fremtidig vekst og vil gi oss ytterligere produksjons- og testfleksibilitet innen et utvalg av produkter og tjenester. Tranby vil bli verdens mest effektive fabrikk for ventiltrær- og havbunnspumper, sier Svenn Ivar Fure, Senior Vice President, Operations, Aker Kværner Subsea.

Nyheter
Børs