SeaDrill inngår jack-up-kontrakter

John Fredriksens SeaDrill inngår kontrakter for nybygg.

Næringsliv

SeaDrill Limited har inngått en intensjonsavtale i forbindelse med jack-up-en SeaDrill 3, som skal leveres i mai 2006. Riggen vil umiddelbart etter levering bli satt i arbeid av Total Fina Elf. SeaDrill Limited har inngått en intensjonsavtale i forbindelse med jack-up-en SeaDrill 3, som skal leveres i mai 2006. Riggen vil umiddelbart etter levering bli satt i arbeid av Total Fina Elf. Den faste delen av intensjonsavtalen går over to år. Dagraten er 166.000 dollar. I tillegg inngår det opsjon på ytterligere ett år.SeaDrill har dessuten mottatt en intensjonsavtale for SeaDrill 6 (tidligere kjent som Sakhalinskaya) for et halvt år med Shell. Dagraten er 185.000 dollar. Styret i SeaDrill evaluerer for øyeblikket forslaget.

Nyheter
Børs