Skype sammen med Intel

Skype samarbeider med Intel for å gjøre kommunikasjon over Internett enda bedre. Nå kommer telekonferanse med opptil 10 deltagere.

Næringsliv

Skype innleder samarbeid med Intel for å gjøre kommunikasjon over Internett til en stadig mer integrert del av den daglige PC-bruken. Selskapene samarbeider nå for å optimalisere Skypes programvare for datamaskiner med Intels dual-core prosessorer, og planlegger å ytterligere forbedre teknologien for samtaler og videosamtaler, melder selskapet.Som et første resultat av samarbeidet, og det første i sitt slag i verden, tilbyr Intel og Skype 2.0 nå muligheten for gratis talekonferanser med opptil 10 deltakere og svært høy lydkvalitet for både bærbare og stasjonære PC-er. Tilbudet er tilgjengelig for privatpersoner og selskaper som benytter Intel CentrinoDuo-baserte maskiner med Intel Pentium D-prosessorer, Pentium Extreme Edition og den nye Intel Viiv-teknologien.De to selskapene planlegger å legge til flere funksjoner og forbedringer for å optimalisere Skype for Intels dual-core prosessorer, og for å kunne utnytte alle de muligheter Dual-core-arkitekturen gir, som høy datagjennomstrømning og muligheten til å håndtere flere dataprosesser samtidig.Senere i år lanserer Skype videosamtaler som er optimalisert for Intel dual-core, en løsning som forbedrer tjenestens ytelse og gir millioner av brukere av Intel-prosessorrer tilgang til gratis videosamtaler med høy kvalitet. Intel og Skype deler også den samme visjonen om at Skype skal kunne brukes sømløst på en rekke andre Intel-baserte plattformer og nettverksmiljøer, foruten bærbare og stasjonære PC-er også trådløse nettverk (WiFi og WiMAX). Mer om samarbeidet her.

Nyheter
Teknologi