Stordalen slo Spetalen

Investor Øystein Stray Spetalen greide ikke å hamle opp med konkurransemannen Petter A. Stordalen

Næringsliv

I Scandinavian Olympic Challenge som fant sted i Torino konkurrerte den norske finansfiffen og enkelte artister om heder og ære i alpinbakken. Etter å ha kjørt to runder storslalåm var det ingen som greide å hamle opp med Tom Stiansen som dermed sikret seg førsteplass. I Scandinavian Olympic Challenge som fant sted i Torino konkurrerte den norske finansfiffen og enkelte artister om heder og ære i alpinbakken. Etter å ha kjørt to runder storslalåm var det ingen som greide å hamle opp med Tom Stiansen som dermed sikret seg førsteplass. Ifølge DN endte hotellkongen Petter A. Stordalen på en fjerdeplass mens Unionkameraten Øystein Stray Spetalen kom på femteplass, 0,41 sekunder bak Stordalen.

Nyheter
Næringsliv