Storslepp fra Canon

Canon presenterer sin vårkolleksjon, fullstappet med 39 nye produkter. Her er høydepunktene innen digital foto, video, projektorer og skrivere.

Næringsliv

Canon har i dag presentert sin vårkolleksjon rommende ikke mindre enn 39 nye produkter fordelt på skrivere, kameraer, projektorer og videokameraer. Kolleksjonen omfatter 9 digitale stillbildekameraer, 8 digitale videokameraer , 1 digitalt speilreflekskamera og 2 EF-objektiver. Videre kommer 6 multimedieprojektorer, 4 blekkskrivere og 3 multifunksjonsprodukter samt 6 laserprodukter.- Forbrukerprodukter har nå en livssyklus på under seks måneder, og etterspørselen etter nye produkter er større enn noensinne. For å møte denne etterspørselen lanserer Canon 39 nye produkter i årets vårkolleksjon, sier Trond Langeland, leder for Canon Consumer Imaging i Norge.Høydepunktene fra lanseringen er:

  • PIXMA Pro-serien: To profesjonelle A3+blekkskrivere som dekker behovene til digitale speilrefleksfotografer og andre fotokunstnere. PIXMA Pro-serien gir dem som jobber profesjonelt med foto, to valgmuligheter: Toppmodellen PIXMA Pro9500 med 10-farget pigmentblekksystem for suverene farge- og sort-hvitt-utskrifter og eksepsjonell blekkvarighet for kommersiell bruk, og PIXMA Pro9000 med 8-farget dye-basert blekk med imponerende stort fargerom for flotte bilder med intense farger.: To profesjonelle A3+blekkskrivere som dekker behovene til digitale speilrefleksfotografer og andre fotokunstnere. PIXMA Pro-serien gir dem som jobber profesjonelt med foto, to valgmuligheter: Toppmodellen PIXMA Pro9500 med 10-farget pigmentblekksystem for suverene farge- og sort-hvitt-utskrifter og eksepsjonell blekkvarighet for kommersiell bruk, og PIXMA Pro9000 med 8-farget dye-basert blekk med imponerende stort fargerom for flotte bilder med intense farger.
  • Fire nye PIXMA-produkter som er rettet mot småbedrifts- og hjemmekontormarkedet - to A3+ blekkskrivere og to multifunksjonsprodukter - har alle nødvendige forretningsfunksjoner i tillegg til utskrifter i fotokvalitet. En ny trådløs multifunksjonsmodell, PIXMA MP800R, lanseres også. Den dekker en stadig økende etterspørsel etter trådløse produkter til hjemmet. som er rettet mot småbedrifts- og hjemmekontormarkedet - to A3+ blekkskrivere og to multifunksjonsprodukter - har alle nødvendige forretningsfunksjoner i tillegg til utskrifter i fotokvalitet. En ny trådløs multifunksjonsmodell, PIXMA MP800R, lanseres også. Den dekker en stadig økende etterspørsel etter trådløse produkter til hjemmet.
  • EOS 30D med 5 bilder/sek og 8,2 megapiksler, forbedrer og erstatter det populære EOS 20D i en tid med rask vekst på det vesteuropeiske markedet for digitale speilreflekskameraer. Fra 2004 til 2005 ble salget av digitale EOS-kameraer mer enn doblet . med 5 bilder/sek og 8,2 megapiksler, forbedrer og erstatter det populære EOS 20D i en tid med rask vekst på det vesteuropeiske markedet for digitale speilreflekskameraer. Fra 2004 til 2005 ble salget av digitale EOS-kameraer mer enn doblet .
  • Lanseringen av Lanseringen av objektivene EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM og og EF 85mm f/1,2L II USM kommer like etter at Canon har feiret en viktig milepæl - produksjonen av 30 millioner utskiftbare EF-objektiver . kommer like etter at Canon har feiret en viktig milepæl - produksjonen av 30 millioner utskiftbare EF-objektiver .
  • Canon bygger videre på suksessen med den prisbelønte XEED SX50-projektoren og lanserer en komplett Canon bygger videre på suksessen med den prisbelønte XEED SX50-projektoren og lanserer en komplett serie med XEED-produkter, som inneholder tre nye projektorer: flaggskipet XEED SX6, XEED SX60 med hjemmekinofunksjon og den kostnadseffektive XEED X600., som inneholder tre nye projektorer: flaggskipet XEED SX6, XEED SX60 med hjemmekinofunksjon og den kostnadseffektive XEED X600.
  • Canon befestet sin ledende posisjon på det europeiske markedet for digitale stillbildekameraer med Digital IXUS 40 som mestselgende modell i Europa . Canon befestet sin ledende posisjon på det europeiske markedet for digitale stillbildekameraer med Digital IXUS 40 som mestselgende modell i Europa . Tre nye Digital IXUS-kameraer lanseres, inkludert toppmodellen Digital IXUS 800 IS, som tilfredsstiller kravene til avanserte fotografer. Fire nye modeller utvider PowerShot A-serien, inkludert et 6,0 megapikslers PowerShot A700 som angir en ny standard for A-serien. PowerShot S3 IS er etterfølger forårets populære PowerShot S2 IS som Canons kompaktkamera med 12x optisk zoom og bildestabilisator., inkludert toppmodellen Digital IXUS 800 IS, som tilfredsstiller kravene til avanserte fotografer. Fire nye modeller utvider PowerShot A-serien, inkludert et 6,0 megapikslers PowerShot A700 som angir en ny standard for A-serien. PowerShot S3 IS er etterfølger forårets populære PowerShot S2 IS som Canons kompaktkamera med 12x optisk zoom og bildestabilisator.
  • 8 nye videokameraer styrker Canons satsing på dette markedet. Med et DVD-videokameramarked som vokser med 200 % , har Canon to modeller mulighet for opptak i 16:9-format med høy oppløsning direkte på DVD - begynnermodellen DC100 og toppmodellen DC40 som er et av de kraftigste DVD-videokameraene i Europa. styrker Canons satsing på dette markedet. Med et DVD-videokameramarked som vokser med 200 % , har Canon to modeller mulighet for opptak i 16:9-format med høy oppløsning direkte på DVD - begynnermodellen DC100 og toppmodellen DC40 som er et av de kraftigste DVD-videokameraene i Europa.
  • Canons lanserer også sitt første fargelaserprodukt i Europa - LaserBase MF8180C.Canons lanserer også sitt første fargelaserprodukt i Europa - LaserBase MF8180C.
Se også:
9 nye digitalkameraer(IT-Kanalen) (IT-Kanalen) 21.02.0621.02.06
Ny digital speilrefleks fra Canon(IT-Kanalen) (IT-Kanalen) 21.02.0621.02.06
Send bildene trådløst(IT-Kanalen) (IT-Kanalen) 21.02.0621.02.06

Nyheter
Teknologi