Stygge ringvirkninger i Årdal

- Det finnes ingen ting her, kun aluminium, sier en av innbyggerne i Årdal til HegnarOnline.

Næringsliv

Mange lurer i disse dager på hva som vil skje med Norsk Hydros arbeidsplasser i den lille bygda Årdal. Dersom det blir kroken på døren vil det kunne gi stygge ringvirkninger. Mange lurer i disse dager på hva som vil skje med Norsk Hydros arbeidsplasser i den lille bygda Årdal. Dersom det blir kroken på døren vil det kunne gi stygge ringvirkninger. Stygge ringvirkninger- Dersom Norsk Hydro legger ned i Årdal blir det ikke noe igjen her. Det finnes ikke noe jordbruk vi kan leve av. Det finnes ingen ting her, kun aluminium. Jeg frykter at masseoppsigelser vil kunne gi stygge ringvirkninger når en rekke mennesker får mindre penger å rutte med, sier en av innbyggerne i Årdal til HegnarOnline.Næringsminister Odd Eriksen skal i dag besøke Årdal

Nyheter
Næringsliv