Technor får Ekofisk-kontrakt

Technor-datter får kontrakt i forbindelse med C-Tour-prosjektet på Ekofisk.

Næringsliv

Technor asas heleide datterselskap ScanArmatur, som leverer ventiler og aktuatorer til det norske offshore-markedet, er tildelt en kontrakt på syv millioner kroner til C-Tour-prosjektet på Ekofisk. Technor asas heleide datterselskap ScanArmatur, som leverer ventiler og aktuatorer til det norske offshore-markedet, er tildelt en kontrakt på syv millioner kroner til C-Tour-prosjektet på Ekofisk. Kontrakten er en tilleggsorde i forhold til kontakten på samme oppdrag man meldte 28. novemberi fjor.Oppdragsgiver er Fabricom på vegne av ConocoPhillips. Utvidelsen av leveransen gjelder manuelle og aktuerte kule- og spjeldventiler og levering vil finne sted i tredje kvartal 2006.

Nyheter
Børs