Bilselgere har riggaksjer for kvart mrd.

Brødrene Per Ove og Rolf Nerland har riggaksjer for 250 millioner kroner. Nå anbefaler de fusjon.

Næringsliv

Per Ove og Rolf Nerland fra Elnesvågen i Romsdal sitter på riggaksjer for en kvart milliard kroner. Brødrene bak Nerland Autosalg har satset på Sinvest og Ocean Rig, skriver DN. Per Ove og Rolf Nerland fra Elnesvågen i Romsdal sitter på riggaksjer for en kvart milliard kroner. Brødrene bak Nerland Autosalg har satset på Sinvest og Ocean Rig, skriver DN. - Sinvest har vært megabra. Og aksjen skal gå mer, sier Per Ove Nerland.Brødrene anbefaler at Ocean Rig slås sammen med Kjell Inge Røkkes Aker Drilling.- Ocean Rig har bygd opp en driftsorganisasjon som fungerer bra, mens Aker Drilling får levert to av verdens største dypvannsborerigger. De to selskapene hører sammen, sier Per Ove Nerland.

Nyheter
Børs