Harald Frigstads milliardemisjon i rigg endelig i mål

Etter mange skjær i sjøen kom rigg-gründer Harald Frigstad i mål med milliardemisjon.

Næringsliv

Rigg-gründer Harald Frigstad kan glede seg over fulltegning av milliardemisjonen i det nye riggselskapet Frigstad Discoverer Invest Rigg-gründer Harald Frigstad kan glede seg over fulltegning av milliardemisjonen i det nye riggselskapet Frigstad Discoverer Invest - Jeg er kjempeglad vi sto løpet ut og ikke ga opp, selv om det ble en del oppoverbakke underveis, sier Frigstad til DN.First Securities, Carnegie og NRP Corporate lyktes med å reise 240 millioner dollar (om lag 1,6 milliarder kroner) til byggingen av en ny, stor halvt nedsenkbar dypvannsborerigg.- Det var god interesse og solid overtegning, sier Frigstad.Flere tidligere forsøk på å hente inn penger har mislyktes.Her finner du flere saker om Frigstad-prosjektet:

Ny riggfiasko for FrigstadHarald Frigstads dypvannsdrøm er knust for andre gang.(Finansavisen) (Finansavisen) 16.02.0616.02.06
First mener de ikke bløffet om FrigstadFirst Securities nekter å endre noe i investorbrev i forbindelse med Awilco Offshores riggprosjekt og Harald Frigstads rolle i dette.(Finansavisen) (Finansavisen) 10.02.0610.02.06
Rigg-gründer kan tjene en milliardHarald Frigstad var lønnsmottaker hos Fred. Olsen. Lykkes han med Frigstad Offshore kan han bli milliardær.(Finansavisen) (Finansavisen) 08.02.0608.02.06
Lokker rigginvestorer med kjemperabattFirst Securities lokker med rabatt på 700 millioner kroner for å få investorer inn i Harald Frigstads fiaskoprosjekt i riggmarkedet.(Finansavisen) (Finansavisen) 03.02.0603.02.06
Riggfiasko for FrigstadHarald Frigstad sliter med å samle inn de 1,5 milliardene han trenger til sin riggsatsing.(HegnarOnline) (HegnarOnline) 22.12.0522.12.05
- Bedre enn RøkkeSingapore-baserte Harald Frigstad utfordrer Kjell Inge Røkke i kampen om rigginvestorenes gunst.(HegnarOnline) (HegnarOnline) 13.10.0513.10.05
Milliardrigger på isInvestorene har fått en støkk. Milliardrigger legges på is, og Kjell Inge Røkke sliter også.(HegnarOnline) (HegnarOnline) 11.10.0511.10.05
Markedet mettet på rigg- Vi er helt mette nå. Det er ikke aktuelt å se på det engang, sier en stor investor til Finansavisen.

Nyheter
Børs