Harddiskkamera fra Sony

Sony dytter en 30Gb disk inn i sitt nyeste videokamera. Kvaliteten skal være upåklagelig.

Næringsliv

Sony slipper en rekke nye kameraer i disse dager, deriblant en modell utstyrt med 30 Gb harddisk. Det såkalte Handycam HDD-kameraet skal ifølge skrytebrosjyren gi brukeren optimal opptaksfunksjonalitet og brukervennlig redigering med plass til opptil 21 timer med opptak.Kameraet, som heter DCR-SR100E, er en kompakt modell, og er blant annet rigget med 3 megapikslers oppløsning og Digital 5.1 kanal surround-lyd. Sony Handycam DCR-SR100E nyttegjør seg av det nyeste innen teknologi fra Sony.DCR-SR100E har en Carl Zeiss Vario-Sonnar T linse som gir deg 10 x optisk zoom og 120x digital zoom i tillegg til et filter med 30 med mer i diameter. Med en innebygget mikrofon og muligheten for å gjøre lydopptak I 5.1 ch. surround sound, gir DCR-SR100E deg muligheten til å nyttegjøre DVD-formatet til fulle. Spill opptakene av på din nye flatskjerm og hjemmekinoanlegg og opplev lyd og bilde i god kvalitet.For å sikre opptakene mens de ligger lagret i kameraet, har Sony utviklet fysiske støtdempere som beskytter harddisken mot støt og slag. En intern 3G-sensor fanger opp endringer i gravitasjonen som ved at man skulle miste kameraet i bakken. Det som da skjer er at kameraet automatisk frakobler skriverhode fra harddisken, og lagrer opptak i et bufferminne inntil harddisken igjen er i funksjon.Sony DCR-SR100E vil være tilgjengelig i butikkene fra april 2006 og veiledende pris vil være 11990 kroner.

Nyheter
Teknologi