Pareto spår riggfest

Pareto Securities spår knalloppgang for tre riggaksjer på Oslo Børs.

Næringsliv

Songa Drilling meldte onsdag kveld om et potensielt bud på 41,75 kroner aksjen. Budet tilsvarer skyhøye riggverdier for selskaper som Awilco Offshore, Scorpion Offshore og Sinvest, og basert på dette spår Pareto kursfest for trioen. Songa Drilling meldte onsdag kveld om et potensielt bud på 41,75 kroner aksjen. Budet tilsvarer skyhøye riggverdier for selskaper som Awilco Offshore, Scorpion Offshore og Sinvest, og basert på dette spår Pareto kursfest for trioen. Meglerhuset spår Awilco Offshore opp 67 prosent til 80 kroner, Scorpion Offshore opp 44 prosent til 91 og Sinvest opp 42 prosent til 150 kroner.Alle tre aksjene var blant vinnerne på Oslo Børs i går, men det er fortsatt mye å gå på ifølge Pareto.

Nyheter
Børs