PetroMena bestiller rigg

PetroMena AS har inngått en intensjonsavtale om bygging av ny rigg i Singapore.

Næringsliv

PetroMena AS har gjennom sitt heleide selskap PetroRig II Pte Ltd inngått en intensjonsavtale med Jurong-veftet i Singapore om bygging av sin andre Friede Goldman-rigg. Spesifikasjonene på riggen er så og si identiske med de for rigg nummer én, som skal leveres innen 30. april 2009. PetroMena AS har gjennom sitt heleide selskap PetroRig II Pte Ltd inngått en intensjonsavtale med Jurong-veftet i Singapore om bygging av sin andre Friede Goldman-rigg. Spesifikasjonene på riggen er så og si identiske med de for rigg nummer én, som skal leveres innen 30. april 2009. Prisen for den siste riggen er 480 millioner dollar. Planlagt levering er innen 31. november 2009.Les hele meldingen her.

Nyheter
Børs