Spennende digitalkamera fra Panasonic

Panasonic introduserer et nytt digitalkamera med utskiftbar linse og nye, spennende funksjoner. Se bildene her.

Næringsliv

Panasonic slenger seg på den digitale SLR-bølgen og lanserer sitt første kamera med utskiftbar linse, LUMIX DMC-L1. DMC-L1 opererer ifølge produsenten i stor grad som et tradisjonelt filmkamera, men gir en variasjon av innovative funksjoner som gjør det morsommere å ta bilder.Selv om DMC-L1 er digitalt, har det en klassisk design som minner om tradisjonelle, analoge kameraer. Disse egenskapene, sammen med en lukkerhastighetsknapp på kamerahuset og en blenderring på LEICA D VARIO-ELMARIT 14-50mm/F2,8-3,5-linsen (som også innføres), skiller DMC-L1 fra tradisjonelle SLR både i forhold til design og bruk.Kameraet kan tilby funksjoner som Live View-funksjon gjennom det store 2,5" displayet med høy oppløsning, som tilbyr en annen fotograferingsstil i forhold til tradisjonelle digitale SLR som bare har optisk søker. Live View gjøres mulig gjennom den nye Live MOS-sensor som er utviklet ved hjelp av Panasonics Maicovicon-teknologi. Denne funksjonen kan velges både i Auto fokus- og Manuelt fokus-modi. I Manuelt fokus kan brukeren forstørre et bilde i rammen og deretter velge området som skal fokuseres. Dette gjør det enkelt å sjekke fokusforholdet på det store 2,5" høyoppløsningsdisplayet med 207.000 piksler. Feltets dybde kan også enkelt sjekkes ved å trykke på blendingsknappen.Sensoren som benyttes i DMC-L1 er av type 4/3 og er utstyrt med 7,5 millioner piksler. DMC-L1 omfatter også Venus Engine III-bildebehandlings-LSI, som sammen med Live MOS-sensoren skal sikre bildekvalitet og responsiv ytelse med funksjoner.DMC-L1 har også et supersonisk bølgefilter som fungerer som støvreduksjonssystem så du ikke trenger å bekymre deg for at det kommer støv inn i kameraet når du bytter linse.I likhet med alle LUMIX-modeller er DMC-L1 kompatibelt med SD-minnebrikken. Det er også kompatibelt med masselagrings-SD standarden basert på FAT32, inkludert de kommende SD-minnebrikkene med superhøy kapasitet på mer enn 2 GB (SDHC).Pris er ikke oppgitt.

Nyheter
Teknologi