- Annet fokus enn piker, vin og sang

Meglernestor Jan Petter Sissener og hans kollegaer har ikke tid til å fly på byen lenger.

Næringsliv

Aftenposten forteller at meglerne, som har gode dager for tiden, bremser på festingen på in-steder.- Det er veldig lenge siden jeg har gått ut med en kunde etter en middag. Men jeg håper det ikke er aldersbetinget, men mer seriøsitetsbetinget. De fleste har et helt annet fokus enn piker, vin og sang, sier Kaupthing-sjef og meglernestor Jan Petter Sissener ifølge avisen.Man mener meglerbransjen har modnet siden midten av 1980-tallet. - I de mindre meglerhusene er det sikkert en del flying på byen fremdeles. Men hele bransjen er mer voksen, mer moden og mer ryddig som industri. I dag er det mye mer kontroll og forskrifter enn det var tidligere, fortsetter Sissener.

Nyheter
Næringsliv