Bergensere bladde opp halv mrd.

Bergens-reder Tom Chr. Steckmest betalte trolig rundt en halv milliard kroner for Wallem Group.

Næringsliv

Tom Chr. Steckmests Viken Shipping kjøpte tidligere i måneden Wallem Group i Hong Kong. Selgeren av den største aksjeposten, Caledonia Investments, opplyser at det fikk 61,8 millioner dollar for sine 79 prosent, skriver DN. Tom Chr. Steckmests Viken Shipping kjøpte tidligere i måneden Wallem Group i Hong Kong. Selgeren av den største aksjeposten, Caledonia Investments, opplyser at det fikk 61,8 millioner dollar for sine 79 prosent, skriver DN. TradeWinds skriver at Wallem verdsettes til 78,2 millioner dollar (507 millioner kroner) på 100 prosent basis.Viken Shipping overtar ship management-selskapet sammen med den britiske investoren Nigel Hill.

Nyheter
Næringsliv