Bjørge får 35 mill.

Bjørge-datter Norwegian Coating Technology får rammeavtaler til en verdi av 35 millioner kroner.

Næringsliv

Bjørge ASA har gjennom datterselskapet Norwegian Coating Technology AS (NCT) inngått rammeavtaler for leveranse av avansert overflatebehandling på komponenter for undervanns-systemer for Aker Kværner Subsea AS og FMC Kongsberg Subsea AS, opplyses det i en børsmelding. Bjørge ASA har gjennom datterselskapet Norwegian Coating Technology AS (NCT) inngått rammeavtaler for leveranse av avansert overflatebehandling på komponenter for undervanns-systemer for Aker Kværner Subsea AS og FMC Kongsberg Subsea AS, opplyses det i en børsmelding. Begge avtalene har en varighet på fem år inklusiv opsjoner og har for NCT en samlet verdi på rundt 35 millioner kroner.

Nyheter
Børs