Bulkreder spår fall

- Det blir et fall i markedet. Da skal vi være der, sier skipsreder Helge Eide Knudsen.

Næringsliv

Helge Eide Knudsens bulkrederi Spar Shipholding har lagt bak seg et rekordbra år. Rederiet tjente 46 millioner dollar før skatt i fjor. Ved årsskiftet hadde selskapet gjeld på 100 millioner dollar, ned hele 70,2 millioner dollar i forhold til året før. Nesten 50 millioner kroner ble innfridd før fristen. Helge Eide Knudsens bulkrederi Spar Shipholding har lagt bak seg et rekordbra år. Rederiet tjente 46 millioner dollar før skatt i fjor. Ved årsskiftet hadde selskapet gjeld på 100 millioner dollar, ned hele 70,2 millioner dollar i forhold til året før. Nesten 50 millioner kroner ble innfridd før fristen. Ifølge DN skjer nedbetalingen av gjeld fordi Eide Knudsen ønsker å ha handlefrihet til å kjøpe flere skip når muligheter dukker opp. Men først må prisene falle.- Det blir et fall i markedet. Da skal vi være der, sier skipsreder Helge Eide Knudsen.

Nyheter
Næringsliv