Denne dagen har vært preget av et helt vilt trøkk, både på Oslo Børs nyhetstjenesten vår og børssidene.Slik vi ser det var det en serie av heldige og uheldige sammentreff som oppstod på samme tid. Trykket bygget seg opp delvis på grunn av problemene på Oslo Børs i morgentimene i dag, og med en oljepris på all-time-high nivå og Oslo Børs likeså, ble trykket ekstra stort.Når Oslo Børs først åpnet var trykket blitt så stort at det dessverre oppstod visse kapasitets- og tekniske problemer. Vi opplevde sågar en liten krasj, må vi innrømme.I tillegg oppstod det følgeproblemer av den sene børsåpningen og kursidene våre fra Netfonds kom dessverre opp meget sterkt forsinket.Vi beklager dette sterkt og lover at vi skal gjøre det vi kan for å unngå slikt i fremtiden. Alt skal nå fungere som før problemene oppstod.red.