Prosafe-rally

Prosafe-aksjen stiger kraftig på Oslo Børs. Her er selskapets kommentar.

Næringsliv

Prosafe-aksjen stiger 8,7 prosent til 363 kroner. Ifølge Reuters kjenner ikke selskapet til andre grunner enn at aksjen kan ha vært oversolgt. Prosafe-aksjen stiger 8,7 prosent til 363 kroner. Ifølge Reuters kjenner ikke selskapet til andre grunner enn at aksjen kan ha vært oversolgt. - Hvor mye står den i, 355? Det er omtrent der den var for noen dager siden, så det kan ha vært et overheng som har presset kursen, sier finansdirektør Bjørn Henriksen i Prosafe til nyhetsbyrået.For én uke siden krysset Alfred Berg en post på 1,02 millioner aksjer på kurs 355 kroner.- Det var en post på totalt en god million aksjer som ble plassert. Den tror jeg ble plassert på forskjellige aksjonærer, og hvis ikke det ble gjort på en god måte, så har det presset kursen, sier Henriksen.Det er omsatt Prosafe-aksjer for 211 millioner kroner.

Nyheter
Børs