SeaDrill henter 3,5 mrd.

John Fredriksens SeaDrill gjennomfører emisjon på 3,5 milliarder kroner.

Næringsliv

John Fredriksens SeaDrill har ifølge en børsmelding gjennomført en rettet emisjon på 39 millioner aksjer til kurs 90 kroner. Emisjonen er dermed på 3,5 milliarder kroner brutto. Emisjonskursen er identisk med gårsdagens sluttkurs. John Fredriksens SeaDrill har ifølge en børsmelding gjennomført en rettet emisjon på 39 millioner aksjer til kurs 90 kroner. Emisjonen er dermed på 3,5 milliarder kroner brutto. Emisjonskursen er identisk med gårsdagens sluttkurs. Det meldes om betydelig overtegning.Fredriksens Hemen Holding er tildelt fire millioner aksjer, noe som betyr at eierandelen er oppe i 36,0 prosent.Emisjonen kommer i kjølvannet av SeaDrills kjøp av Nobles Smedvig-aksjer.

Nyheter
Børs