Bonus: 900 millioner

200 ansatte i Pareto deler over 900 millioner kroner. Men nå tror Svein Støle toppen kan være nådd i olje og offshore.

Næringsliv

Pareto-gründer Svein Støle mener toppen i olje og offshore kan være nådd. Pareto-gründer Svein Støle mener toppen i olje og offshore kan være nådd. - Nå har vi hatt en voldsom vekst i flere år, men alle vet at dette er en syklisk bransje. Det pleier ikke å vare så veldig mange år, sier han til DN.Pareto-konsernet mer enn doblet omsetningen i fjor, til 2,1 milliarder. Driftsresultatet steg fra knapt 0,6 milliarder til drøyt 1,4 milliarder kroner.Dermed venter ifølge avisen nær én milliard i bonus til de ca. 200 ansatte.556,4 millioner av dette går til et indre selskap der navn som Kristen Jakobsen, Ole Henrik Bjørge, Tormod Høiby, Mikael Clement, Sverre Walter Rostoft og Petter Dragesund er med.

Nyheter
Børs