Arne Blystad hamstrer aksjer

Arne Blystad flyr høyt om dagen. Nå er han også høyt inne på listen over de største aksjonærene i Golden Ocean.

Næringsliv

Finansavisen Finansavisen skriver i dag at Arne Blystad har kjøpt jetfly til 60 millioner kroner. En aksjonæroversikt fra Golden Ocean viser at Blystad også har vært aktiv i aksjemarkedet den siste uken. Blystads selskap Spencer Trading står oppført med 1,8 millioner aksjer (0,73 prosent), noe som holder til en 15. plass på listen. Spencer er ny på topp 20-listen. at Arne Blystad har kjøpt jetfly til 60 millioner kroner. En aksjonæroversikt fra Golden Ocean viser at Blystad også har vært aktiv i aksjemarkedet den siste uken. Blystads selskap Spencer Trading står oppført med 1,8 millioner aksjer (0,73 prosent), noe som holder til en 15. plass på listen. Spencer er ny på topp 20-listen. John Fredriksens Hemen Holding er største aksjonær med 93,9 millioner aksjer (38,05 prosent).

Nyheter
Børs