Blackmailing i rigg?

Fred.Olsen Energy-bossen ser store muligheter, men kan ikke garantere for kostnadene.

Publisert 19. juli 2006 kl. 12.16
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 131 ord
Tallene Fred.Olsen Energy la frem i går vitner om et sterkt riggmarked. Særlig på "ultradypt vann" tror selskapet ifølge DN mulighetene er store. Tallene Fred.Olsen Energy la frem i går vitner om et sterkt riggmarked. Særlig på "ultradypt vann" tror selskapet ifølge DN mulighetene er store. Men det er press på kostnadene. Konsernsjef Helge Haakonsen kan overfor avisen ikke garantere at oppgraderingen av Blackford Dolphin vil holde seg innenfor rammen på 400 millioner dollar, og utelukker ikke risikoen for at leverandørene kan ta seg til rette.- Jeg har jo tidligere blitt utsatt for det man på godt norsk kaller "blackmailing". Det har hendt at leverandøren ved ferdigstillelse har sagt "hvis du vil ha den, må du betale dobbel pris, ellers kan dere møte oss i retten om to år", sier han.