Bonus til Sissener

Kaupthings sjef Jan Petter Sissener fikk en solid bonus i 2005 selv om meglerhuset tapte penger så det sang.

Publisert 22. juli 2006 kl. 12.21
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 135 ord
Petter Sissener fikk tilsammen 6,7 millioner kroner i lønn, bonus og opsjonsavtaler i 2005, mens meglerhuset tapte penger så det sved, skriver DN. Petter Sissener fikk tilsammen 6,7 millioner kroner i lønn, bonus og opsjonsavtaler i 2005, mens meglerhuset tapte penger så det sved, skriver DN. Rot i meglerhuset har blant annet påført Kaupthing store tap. Selskapet hadde et resultat før skatt på minus 26,7 millioner kroner i fjor, mens meglerbransjen hadde et av sine mest lukrative år noensinne.Sissener har måttet rydde opp kraftig siden han kom til meglerhuset.- Kaupthing var en pølsebod da jeg tok over og ikke noe meglerhus. Ledelsen hadde ikke vokst i takt med staben. Hadde kredittilsynet kommet på besøk på den tiden, hadde de sannsynligvis stengt hele butikken, uttalte Sissener tidligere i år.Nå ser Sissener i midlertidig lyst på fremtiden.