Lekeprojektor med DVD

Denne projektoren har DVD-spiller og koster under 2000 kroner. Kvaliteten er deretter...

Publisert 18. juli 2006 kl. 15.29
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord
Den amerikanske lektøysprodusenten Tiger Electronics (som blant annet sto for den plagsomme Furby-feberen for endel år tilbake) skal nå invadere tenåringsrommene med en billigvariant av dataprojektoren.Zoombox er en bærbar projektor med innebygget DVD-spiller og stereohøyttalere. Prisen er uforskammet lav: 300 dollar, eller bare 1900 kroner.Så er det da heller ikke all verdens oppløsning Zoomboxen har å skryte av: 557 x 234 piksler. Men målgruppen er kanskje heller ikke blant de mest kresne, og et visst inntrykk av hva som skjer på lerretet får man kanskje.Produsenten opplyser at bildet fyller 60 tommer med en projektoravstand på 2,5 meter. Boksen har integrert bærehåndtak, og skulle dermed være lett å drasse med seg over til naboen, enten for å dytte i gang den siste skrekkfilmen eller hekte seg opp på spillkonsollet. Boksen spiller også CD-plater.Mer info