Røkke får ny milliardkontrakt

Aker Kværner og Leirvik Module Technology skal bygge boligenheter for Ekofiskfeltet.

Publisert 21. juli 2006 kl. 13.31
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 100 ord
Selskapene tildeles den såkalte Feed-kontrakten for boligplattformen på Ekofisk. Oppdragsgiver er oljegiganten ConocoPhillips, skriver Upstream fredag og viser til ikke navngitte kilder. Det ventes at de som får FEED-kontrakten også får Engineering & Construction-kontrakten. Selskapene tildeles den såkalte Feed-kontrakten for boligplattformen på Ekofisk. Oppdragsgiver er oljegiganten ConocoPhillips, skriver Upstream fredag og viser til ikke navngitte kilder. Det ventes at de som får FEED-kontrakten også får Engineering & Construction-kontrakten. Det gjenstår en avklaring på hvor stor plattformen skal være, men offentliggjøringen av dette er ventet i nærmeste fremtid.Investeringene ventes til 3-4 milliarder kroner og plattformen skal etter planen installeres sommeren 2009.