Ifølge Finansavisen seiler OTC-noterte Scan Geophysical opp som en het oppkjøpskandidat innen seismikk. Ifølge Finansavisen seiler OTC-noterte Scan Geophysical opp som en het oppkjøpskandidat innen seismikk. - Det er ingen tvil om at vi blir en interessant aktør når CGG kjøper Veritas, men det betyr ikke at vi jobber mot en "exit", sier gründer Lars Johan Frigstad i Scan Geophysical.Selskapet er blitt et eventyr for Frigstad og storaksjonæren Norvestor Equity. I slutten av oktober i fjor investerte Norvestor 75 millioner kroner i selskapet og sikret seg 50 prosent av aksjene. Noen måneder ble ytterligere 13 millioner tilført, før fondet pøste på med 50 millioner da Pareto og ProCorp reiste 315 millioner på forsommeren i år.Nå er prislappen på Scan Geophysical på 1,1 milliarder kroner.- Ser man på flåten vår er vi nok en interessant nykommer som kan fylle et tomrom blant de større aktørene. Men et salg av selskapet er ikke et tema i dag, sier Frigstad.Pareto Securities tror aksjen kan stige 25 kroner, noe som tilsvarer en markedsverdi på rundt to milliarder kroner.- Seismikk ser veldig bra ut, og det bekreftes av CGGs oppkjøp av Veritas. I et slikt marked har Scan Geophysical et interessant konsept med tidlig levering av båtene sine, sier analytiker Rune Juliussen i Pareto til avisen.