På årets JavaZone-konferanse skal det også arrangeres Norgesmesterskap i estimering.- Her skal utviklerne virkelig få brynt seg, og det vanker gjeve premier til vinnerne, sier professor Magne Jørgensen som av mange regnes den ledende forskeren i verden på estimering av IT-prosjekter. På årets JavaZone-konferanse skal det også arrangeres Norgesmesterskap i estimering.- Her skal utviklerne virkelig få brynt seg, og det vanker gjeve premier til vinnerne, sier professor Magne Jørgensen som av mange regnes den ledende forskeren i verden på estimering av IT-prosjekter. - Arrangementet er helt unikt. Jeg deltar på flere titalls konferanser i året, men ikke noe sted opplever jeg den entusiasmen og det engasjementet som er på JavaZone, avslutter Jørgensen.Konferansen arrangeres den 13.- 14. september på Radisson SAS-hotellet ved Holbergsplass i Oslo.