I anldening 10årsdagen for det populære Ixus-kameraet, lanserer Canon ikke mindre enn tre nye modeller av apparatet. Og nå som den mørke årstid står for døren, er det ikke helt uinteressant at alle de nye Ixusene har fått den mye bedre lysfølsomheten som satdig blir vanligere blant digitalkameraer. Med 1600 ISO er du mindre avhengig av det forflatende blitslyset."Flaggskipet" blant de nye Ixusene er 10 megapikslers-modellen 900Ti. Dette er et kamera til bortimot 5 tusenlapper som også kan filme med høy oppløsning. Video kan tas opp i 1024 x 768 punkter, dog senkes da bilderaten til 15 bilder per sekund.Litt lenger ned på listen, men antagelig høyere på popularitetsskalaen finner vi 850IS (bildet). Her har Canon valgt en oppløsning på 8 megapiksler, men har puttet inn andre spennende ting i stedet. Apparatet har blant annet en 3,5 x vidvinkelzoom, noe som øker nytteverdien mer enn man skulle tro. Modellen har dessuten bildestabilisator. Prisen her ligger på rundt 4.300 kr.Sistemann til Ixus' bursdagsselskap er bittelille i7 zoom. Dette mobiltelefonstore apparatet har 7 megapiksler og 2,4x zoom. Størrelsen har satt begrensninger på LCD-skjermen som bare er på 1,8 tommer. Prisen her ligger under 3 tusen.Mer info fiunner du på