Odim AS har i dag inngått en kontrakt med Allseas Group for levering av i alt fire automatiserte håndteringssystemer til fjernstyrte undervannsfartøy (ROV). Kontrakten har en verdi på om lag 45 millioner kroner. Systemene skal leveres i andre halvdel av 2007, fremgår det av en børsmelding. Odim AS har i dag inngått en kontrakt med Allseas Group for levering av i alt fire automatiserte håndteringssystemer til fjernstyrte undervannsfartøy (ROV). Kontrakten har en verdi på om lag 45 millioner kroner. Systemene skal leveres i andre halvdel av 2007, fremgår det av en børsmelding. - Dette er en bekreftelse på de ventede markedsutsiktene som Odim har kommunisert for subsea under de to seneste kvartalspresentasjonene. Den økte aktiviteten innen subsea segmentet drives for tiden frem av at oljevirksomheten drives på stadig større havdyp og i stadig tøffere farvann, sier administrerende direktør Jogeir Romestrand i en kommentar.