Garantert spamrensing

Denne tjenesten lover 100% rensing av uønsket epost.

Næringsliv

Selskapene Telefónica Empresas and Panda Software har nå lansert en løsning der de garanterer 100% fjerning av alle uhumskheter i innkommende epost. Produktet kalles The Clean Mail Traffic service, og skal kunne ta seg av både spam, spionvare og virus.Tjenesten er beregnet på mellomstore og større virksomheter som ønsker beskyttelse mot den stadig økende flommen av uønskede epostmeldinger. Som kjent er søppelpost ikke bare en sikkerhetsrisko. Det krever også tid og ressurser å fjerne rusket.De to samarbeidende leverandørene opplyser at tjenesten er enkel å implementere og at den er kompatibel med alle plattformer. Løsningen gir også om ønskelig brukerne verktøy for å vedlikeholde individuelle filtre.Utrolig nok hevder leverandørene at renseprosessen ikke forsinker leveringen av godkjente meldinger, ei heller at den medfører noen nedgang i nettverkstrafikk. Løsningen skal også kunne sikre meldingsbokser dersom serveren krasjer.Tjenesten kan leveres både som pakkeløsning, med kombinert beskyttelse mot både virus/spionvare og reklamemeldinger, eller man kan velge kun den ene av de to modulene. Prisingen gjøres enten ut fra antall kontoer som skal overvåkes eller basert på trafikkmengde.Mer info i Pandas pressemelding.

Nyheter
Teknologi