John Fredriksens nye utbyttemaskin?

John Fredriksen og de øvrige aksjonærene i Seadrill kan se frem mot store utbetalinger innen 2010.

Scanpix / Scanpix
Næringsliv

Seadrill-sjef Tor Olav Trøim lover aksjonærene store tilbakebetalinger innen 2010. Hvor store utbyttene blir og hvordan de blir avhenger av selskapets vekstmuligheter, skriver Finansavisen. Seadrill-sjef Tor Olav Trøim lover aksjonærene store tilbakebetalinger innen 2010. Hvor store utbyttene blir og hvordan de blir avhenger av selskapets vekstmuligheter, skriver Finansavisen. Seadrill har fire halvt nedsenkbare rigger under bygging. Ifølge Trøim kan selskapet komme til å selge riggene og lease dem tilbake, slik Frontline har gjort med tankskipene til Ship Finance.- Vi er åpne for en slik ordning hvis vi ikke vokser dramatisk. Vi har veldig sterk tro på markedet og er aggressive, sier Trøim.

Nyheter
Børs